Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Tudatosság

2021. január 11. - Lust For Life That Rocks

Elindult a Tudatos Szókimondó Youtube csatornája!

"Nem, nem vagyunk legyőzhetetlenek. A válaszokat és a megoldást sem tudjuk mindig. Időnként mi is pofára esünk, sírunk, káromkodunk, felállunk, nevetünk. Botladozó kis Buddhákként megyünk tovább a tudatosság útján.

Tanuljuk magunkat, a világot és átadjuk, amit mi már tudunk, sejtünk vagy már megszívtunk. Önmagunkat adjuk a hibáinkkal és a szeretetünkkel együtt. Őszintén, tabuk és álarcok nélkül beszélgetünk mindenről, hogy képesek legyünk az életünket pozitív irányba terelni.

A boldogság, csak is a mi döntésünk, azon múlik, hogyan gondolkodunk, hogyan választunk és hogyan cselekszünk.

Tapasztalatok, tippek, élmények, módszerek. Ez a Tudatos Szókimondó, heti gondolkodás- és szemléletformáló inspirációs dózis."

_______________________________________________________

Mai epizódban:

Meglepően, ma a tudatosságról lesz szó! Ez a rész nem kis viták és egymásnak feszülések árán jött létre, gyakorlatilag teljesen eltérve az eredeti tervünktől. De sikerült! Szeretettel várunk majd az újabb résszel és ezek után minden újabb résszel csütörtök esténként
18:00-tól jelentkezünk majd!

__________________________________________________

 

Itt követhettek (természetesen a youtube csatornára is örömmel várjuk a feliratkozókat!):

Web: Marosvölgyi Andrea: https://www.marosvolgyiandrea.hu/ Rikter Levente: https://leventerikter.com/ Facebook: Marosvölgyi Andrea: https://www.facebook.com/marosvolgyi.andrea.coach Rikter Levente: https://www.facebook.com/leventeriktercoaching

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifethatrocks.blog.hu/api/trackback/id/tr3116384044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása