Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Mi tehetünk, hogy a nehéz helyzetekben is talpon maradjunk?

2020. november 13. - Lust For Life That Rocks

Lehetek jól

img_0388_2.JPGAnnak ellenére, hogy mindig bátran éltem az életem és folyamatosan fejlesztettem magam a saját utamon és azt hittem erős vagyok, mégis padlót fogtam párszor mikor az élet nem akart kímélni. Időnként nagyon nem találtam a helyem. Úgy éreztem hiába illeszkedtem be és építettem fel egy jó életet Londonban, hiába találtam meg a szabadságom Thaiföldön és Balin, hiába futottam maratont Afrikában és hittem magam legyőzhetetlennek, ennél több kellett ahhoz, hogy időnként kijöjjek a gödörből és újra építsek mindent.

De ennek az edzésemnek, a tanulásomnak lett eredménye.

Tudom hogyan maradhatok és lehetek még könnyedebb, sikeresebb, boldogabb és kezeljem jól a nehészségeket. Igen, akkor is amikor minden reménytelennek tűnik, mikor fizikailag fáj, tehetetlenség és bizonytalanság van vagy düh, sértettség, szomorúság.

Akkor is a helyemre tudok kerülni és lehetek igazán jól.

Most meg egy új, mindenki számára nehéz helyzet állt elő. Ez mindenkire hatással van, mindenkinek nehezebb most.
Időnként mind szétesünk kicsit, még "békeidőkben" is, de mindig van kiút ha nem hagyod el magad és tudatosan beleállsz. De nem állhatsz meg, legalábbis nem úgy, ahogy Te gondolod.

Íme néhány tipp, hogy mit tehetsz a saját jóllétedért, a mindennapi boldogságodért:

Legyenek fix pontok az életedben, amikből nem engedsz, amiket minden héten vagy naponta teszel magadért, amik egyben tartanak!

Napi meditációk, rendszeres sport, fókuszhívások barátokkal, kollégákkal, minket szolgáló rutinok.

Kérj segítséget - igen, ez már régen nem szégyen!

Pszichológus, coach, stb. - online megoldható. Az ilyen külső segítség rengeteg időt és fáradtságot spórolhat meg nekünk amellett, hogy tényleg könnyebbé teszi az életünket.

Támaszkodj a környezetedre - kapcsolódj a családoddal, barátokkal!

Fontos, hogy olyan emberek legyenek körülötted akik nem csak feltétel nélkül támogatnak, de ha kell tükröt tartanak, őszintén az arcodba tolják amit Te nem akarsz látni, de utána meg is ölelnek. Mindig, minden időben ilyen emberekel vegyük körbe magunkat és legyünk mi is ilyenek másoknak.

Próbálj ki új dolgokat, teremts új dolgokat, használd ezekre a felgyümlett negatív energiáidat!

Nehéz időszakban sokan csak megállnak és engedik, hogy a dühük, a frusztrációjuk felőrölje őket. Neked nem kell ezt tenned. Használd ezeket az energiákat, érzéseket! Csatornázd őket és hozz létre valami újat. Alkoss valamit! Próbálj ki új hobbikat, állj bele egy komolyabb projektbe, turbózd fel a vállalkozásod, keress egy kihívást és készülj rá!

Ismerd meg és fejleszd magad!

Tanulj az önfejlesztésről és kezdd el figyelni magad, alkalmazni az új tudásod. Mélyítsd az önismereted. 

Minden nap tégy magadért valamit és köszönd meg. Itt indul az igazi növekedés, mikor önmagad erősíted meg!

Alakíts ki Téged szolgáló napi rutinokat!

Kezdd egy kellemes napindító rutinnal a reggelt, adjon az alapot egy produktív és kiegyensúlyozott napnak. Lelkileg erősít, fókuszálttá tesz, csökkenti a stresszt és ráhangol a napra, hogy az könnyebben menjen.

"Egy jó reggeli rutin este kezdődik". Ahhoz, hogy pihentető legyen az alvásunk és könnyed a reggelünk, este is érdemes tudatosan, szépen lecsendesedni, "lekapcsolni".Csodákra képes, ha nem a napi gondokból, a tv elől vagy a munkából megyünk az ágyba, hanem ellazulva, jó érzéssel megálmosodva tesszük azt.

Ez a szokás alapjaiban változtatja meg az életed és keretet, biztonságot ad.

Lélegezz!

A tudatos lélegzés hatással van életünk minden aspektusára - gondolkodásunkra, érzelmeinkre, testünk működésére, szexualitásunkra - és bizonyítottan a legjobb stressz- és félelemoldó eszköz.

A titok: következetesség és tudatosság

 

Sokan várunk valami nagy varázslatra, egy csodamódszerre, hogy megoldódjanak a dolgaink .

Tudod mi fog működni? Ha következetesen teszed a dolgod. Felelősséget kell vállalnod magadért és az életedért. Felül kell írnod az esetleges rossz működéseket és lehet, hogy le kell győznöd magad, hogy fejlődj és ne ezt az eredményt érd el újra és újra. Valamint azért, hogy a külső körülmények se tudjanak többé így kimozdítani, padlóra küldeni.

p1030049.jpg

Tudatosan meg kell tanulnod áramolni az élettel, mindig mozgásban lenni, akkor is, amikor látszólag állsz.

Ha minderről bővebben olvasnál, készítettem erről egy ebook-ot, amit innen a linkről letölthetsz, használhatsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifethatrocks.blog.hu/api/trackback/id/tr4716284730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása