Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

VLOG - Uganda Marathon - Önkéntes munka (2019)

2019. május 23. - Lust For Life That Rocks

Lehetséges úgy adakozni, hogy az jó helyre megy? Igen!
Lehetséges összekötni a futást, a sportot jótékonykodással, önkénteskedéssel és utazással? Igen!
Miért az önkéntesség az egyik legfontosabb kulcs a személyiséged fejlődéséhez, a saját sikereidhez, a boldogságodhoz? Veszélyes-e Afrika vagy mi is csak mákból éltük túl?
Nézd meg ezt a vidit, leültünk Henry-vel, az Uganda Maraton vezetőjével, aki eladta mindenét, felmondott, Ugandába ment és létrehozott egy ilyen fasza eseményt, amivel rengeteg embernek segít és egy csomó másiknak szolgál kézzel fogható inspirációval! Nekünk is gyökeresen megváltozott az életünk és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Ezzel az anyaggal meg rengeteg dolgoztunk, de szerencsére a többségtől fasza visszajelzések jöttek eddig! Jövőre meg megyünk vissza!

Életünk egyik legnagyobb élménye az Uganda Maraton, ez a beszélgetés pedig baromi inspiráló lett, baromi sok képpel! Ráadásul Henry-t jó hallgatni, jó a hangja és nagyon értékes dolgokat mond! Tényleg életünk eddig legjobb anyaga, amit szeretnék a lehető legtöbb emberhez eljuttatni mert végre nem egy megfoghatatlan sztori van itt, hanem olyan, amit mi tényleg átéltünk (2x) és tényleg nagyon sokat jelentett ez az önkénteskedés a saját személyiségünk fejlődésében! Sokan még nem mernek nagyon önkénteskedni meg adományozni mert nem tudják, hogy mi lesz a vége, hát itt egy tényleg pozitív történet Afrikából. Ráadásul sokan nem önkénteskednek mert először magukat akarják felépíteni, a saját életüket, esetleg vállalkozásukat beindítani. Pedig ezzel nagyobb lépést tehetsz önmagad felé, a saját sikereidért, mint gondolnád, miközben még jót is teszel és tutira jobban alszol. :) Uganda Marathon:
https://ugandamarathon.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifethatrocks.blog.hu/api/trackback/id/tr1714847622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.24. 13:33:36

Nem szabadna segíteni Afrikán, mindenki, aki oda adakozik, csak mélyíti a nyomort.

Lust For Life That Rocks · https://www.lustforlife.rocks/ 2019.05.24. 15:11:49

@Eugene Horse: Tudom, hogy sokan gondolják így és azért is csináltuk ezt a videót többek között, hogy megmutassuk ez nem mindig igaz, ebben az esetben biztosan nem. Úgy látom nem nézted meg, csak ráugrottál a véleményeddel. Ha megnézted volna akkor látnád, hogy önfenntartó programok és fejlesztések kiépítésére megy a pénz és a segítség, hogy többé ne kelljen pénzt küldeni és mégis segítse őket a felzárkózásban. Így az a több ezer ember aki például ennek a szervezetnek adakozott már nem tartozik a Te véleményed alá.

2019.05.25. 13:30:11

@Lust For Life That Rocks: nem néztem meg, mert egy: a melóhelyemen minden videostream tiltva van, kettő. a blog egy írott műfaj, ezért nem szoktam a videós posztokat megtekinteni, mert nem azért járok blogokra, hogy videókat nézegessek. Három, szerintem európai embereknek teljesen felesleges afrikai jótéteményekkel ápolni a lelküket, amíg Európában is akad tennivaló. Én a magam részéről vastagon szarok Afrikára, a bolygó segglyuka, ballasztja.

Lust For Life That Rocks · https://www.lustforlife.rocks/ 2019.05.26. 10:23:12

@Eugene Horse: ...és az ilyen komplexusos ember még szavazhat is. Nagyon buta vagy...sajnálom, hogy így gondolkodsz és ezt terjeszted. Főleg az afrikai barátaim nevében érzem magam szarul. Remélem egyszer eléred, hogy jobb életed legyen, kicsit több tapasztalatra teszel szert és mindenképp megkapod azt a szeretet, amire vágysz, ugyan nem érdemled meg. Ha így maradsz, szar lesz visszanézned életed filmjét a végén...
süti beállítások módosítása