Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Te tudod, hogy mitő nem vagy "tucatarc"?

2020. november 07. - Lust For Life That Rocks

Mi az ami megkülönböztet, amitől igazán egyedi vagy?

 

pexels-suliman-sallehi-1576937.jpgHogy mi? Milyen kérdés ez? Fura. Tudom.

Egyszerre érezzük, hogy mi teljesen mások vagyunk, különbek, talán többek bizonyos szempontból, különlegesebbek vagy simán csak senki nem ért meg minket.

Mellette meg arra törekszünk folyamatosan, hogy elfogadjanak, szeressenek, amit meg úgy a legegyszerűbb, ha nem lógunk ki a sorból, követjük a jelenlegi társadalmi normákat és az aktuális környezetünk által elfogadott értékeket magunkévá tesszük.

Két teljesen egymásnak ellentmondó energia feszül bennünk. A talaj kimegy a lábunk alól, elkezdünk sodródni, elveszítjük azt, hogy merre is mennénk szívesebben és egyáltalán nem találjuk a kapcsolatot önmagunkkal. Egy idő után pedig már fel sem merül, hogy keressük mert teljesen lefoglal az, hogy annyi mindent kell tenni, hogy ugyanolyanokká váljunk.

De most mégis arra bátorítalak, hogy végy egy nagy levegőt, tartsd bent egy picit, majd fújd ki és szabadulj meg minden feszültségtől egy kicsit. Ismételd meg párszor.

Szedd össze, hogy mi az amitől Te más vagy, egyedi vagy! Te mitől vagy az, aki? Szedd össze az erősségeid, a különleges képességeid és azokat is, amiken meg még fejleszthetnél!

Képzeld el vagy idézd fel, hogy milyen vagy, amikor igazán elemedben vagy, amikor flow-ban vagy, amikor még az élet is megtámogat? Akkor mik jellemeznek? Milyen tulajdonságok? Miket tartasz olyankor fontos értékeknek? Mik fontosak olyankor számodra?

Idézd fel az álmaidat, lásd, hogy milyen életet szeretnél, kivé szeretnél válni, ha nem akarnál senkinek megfelelni csak kiengedni magadból a benned rejlő erőket és vágyakat!

Gondold át, hogy mi marad utánad mikor lelépsz egy társaságból, egy buliból, egy összejövetelről? Mit hiányolnak utánad akik ott maradtak?

Szánj erre a gyakorlatra egy kis időt és tisztázd az értékeidet és a furcsaságaidat is bátran! Ezek is mind Te vagy!

Aztán állj bele! Légy az, aki belülről, az értékeid, egyediséged, a furcsaságaid alapján vagy! Légy furcsa, légy más, légy különböző és ne akarj egy újabb ugyanolyan tégla lenni a falban! #anotherbrickinthewall

Mind különbözőek vagyunk és mind különlegesek! Te is! Ebben rejlik a szépséged, az erőd és ezzel tudsz a legtöbbet adni magadból, leginkább nyomot hagyni magad után!

Emeld fel a fejed és emeld fel magad azzal, hogy felszabadítod magad a szürkeségből! A világnak Rád, a Te furcsaságodra, a Te különlegességedre van szüksége! Neked pedig önmagadra! Élvezd!



 Levi

https://leventerikter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifethatrocks.blog.hu/api/trackback/id/tr8216276896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása