Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

Lust For Life That Rocks - Levente Rikter Coaching

#CONVERSATION90

2020. február 19. - Lust For Life That Rocks

_conversation90.png

90 nap alatt 90 emberrel 90 beszélgetést tűztem ki célul január elején kezdve az első negyed évre. Ez egy igen erős alapot adhat az évemnek!

Szeretem a munkám, de ez nem az. Ez részemről egy felajánlás Neked és egy kihívás magamnak. Szeretném, ha 2020. számomra a „kapcsolódásról”, a „növekedésről” és az „őszinte szolgálatról” szólna.

Szeretek úgy (is) beszélgetni, hogy az nem rólam szól, hogy abban a másfél órában a teljes figyelmem azé aki velem szemben ül. Szeretek egy olyan teret kiépíteni magunk köré, ahol a másik totális bizalommal megnyílhat, ahol minden félelme ellenére önmaga lehet, ahol a támogatásommal felszínre hozhat olyan dolgokat, amiket egyedül talán nem merne. Itt senki nem ítélkezik, ez egy „titokszoba”, egy külön dimenzió ahová „ki lehet szállni” az életből egy kicsit, ahol talán új perspektívát kapsz.

Amit pedig még jobban imádok: emelni a másikat, megmutatni neki a benne lévő erőt!

Ezt kínálom Neked! S, mit kapok én?

Régi- és új kapcsolatokat, embereket és azon belül történeteket. Mindenki egy külön történet a saját drámaiságával és hősiességével, a saját egyszerűségével és varázslatával. Mind-mind különleges.

Mit adhatunk egymásnak? Élj a lehetőséggel, üljünk le beszélgetni és utána osszuk meg, hogy mit kaptunk tőle.

Maximálisan hiszek a coachingban és én magam is imádom mikor egy coach vagy egy mentor mellett tudom kihozni magamból a legjobbat. Tudom, hogy mennyit számít, mennyit lendíthet és mennyi időt spórolhat meg az életemben.

Hiszek abban, hogy nincsenek átlagos pillanatok, holtjátékok vagy beteljesült életek. Mindig van még rejtett potenciál, mindig van még előrébb vagy még feljebb és, hogy minden mély beszélgetésben benne van a lehetőség, hogy megváltoztassa az életünket.

S, ha már kapcsolódás, szolgálat és kihívás van nálam napirenden, akkor beleállok a #conversation90 kihívásomba. Nem lesz egyszerű, de attól nem is fejlődnék.

Szeretném ha ennek részese lennél, beszélgetnél velem 90 percig! A beszélgetések online történnek. 
Csak dobj egy privát üzenetet Facebook-on, ha tetszik az ötlet, ha esetleg elakadtál, ha bármit megbeszélnél, amit mással nem tudsz.

FB: https://www.facebook.com/levente.rikter

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifethatrocks.blog.hu/api/trackback/id/tr7715481520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása